Servicii

Calitatea materialelor si cunostintele medicilor sunt garantia unor lucrari de succes!

+40 727 336 825 (DENTAL)

Implantologie

Iunie 27, 2015 3:05 PM

Implantul este o radacina dentara artificiala, din titan sau, rar, din zirconiu. Se foloseste pe scara larga, in ultimii 50 de ani fiind inserate peste 1 miliard, cu rata de succes de 99%. Titaniul mai este utilizat cu mare succes in ortopedie, chirurgie cardiovasculara, neurologie etc.fiind un material foarte bine tolerat de catre organismul uman.

Procedura de insertie a unui implant dureaza efectiv 15 minute, in cazurile simple. Daca pacientul are insa o resorbtie de os, de exemplu datorat intervalului lung de timp de la data extractiei (cativa ani) pana la inserara implantului, este posibil sa necesite operatiuni suplimentare, precum sinus lifting ( inaltarea membranei sinusale) si aditie de os (pentru a asigura implantului pozitia si stabilitatea corecta).

**Exista si riscul ca implantul sa nu reuseasca !In cazul unui pacient cu o stare de sanatate buna, o igiena orala zilnica, un implant dentar de calitate si medic experimentat, rata de succes este de 99%.

Rata de succes scade in lipsa unei conditii necesare enumerate mai sus dar si la pacientii fumatori si diabetici.

Branduri folosite in clinica RESPIRO DENTAL: Straumann, Paltop, Ankilos, AB, Mis, Megagen.NSK, PIEZOTOM – se numara printre cele mai puternice si de calitate aparate, pentru abordarea precisa a osului; este un aparat pentru inserarea implanturilor, cu programe speciale de chirurgie/implantologie.
De peste 60 de ani STRAUMANN ofera implanturi de cea mai buna calitate. Produsele lor sunt inspirate de pacienti, create de specialisti si testate de oamenii de stiinta, primind de-a lungul timpului numeroase premii.

Respiro Dental se bucura sa fie partener STRAUMANN de peste 10 ani.

Impreuna redam oamenilor placerea de a zambi!

Implanturile Straumann Roxolid®

Medicii nostri stomatologi incearca sa gaseasca cea mai buna si mai putin invaziva metoda atunci cand vine vorba despre un implant caci evitarea unor proceduri de grefare ofera atat medicului cat si pacientilor o multime de beneficii.

Implanturile Straumann Roxolid® reprezinta noul standard de tratamente minim invazive.

Roxolid®  este realizat dintr-un material special, ideal pentru implanturile stomatologice, atat cele simple cat si cele complexe. Aliajul de titan-zirconiu il face mai rezistent decat titanul pur, acesta oferind o rata de succes mai mare decat in cazul altor implanturi.

Ca pacient, ai urmatoarele avantaje:
  • o perioada mai scurta pentru tratament
  • mai putina durere si vindecare mai rapida
  • mai putine traume post-operatorii si disconfort
  • este mai putin costisitor


Implanturile Straumann Roxolid® permit utilizarea unor implanturi de dimensiuni mai mici pentru a evita grefarea.

Roxolid® SLActive® Short Implants permit tratarea chiar si a pacientilor ce sufera de atrofierea severa a mandibulei posterioare, fara sa se apeleze la augmentari complexe ale osului.


Roxolid® SLActive® Short Implants poate reduce sistemele invazive si complexitatea unei lucrari.

PROGRAMARI Clinica

Ca să eviți să aștepți la telefon, lasă-ne datele tale împreună cu intervalul orar în care ai putea veni la o consultație și te vom contacta noi pentru a confirma programarea.


030231 București, zona Universitate, Piața Rosetti, Blvd. Hristo Botev nr. 7
Luni - Vineri 09:00 - 20:00
+40 727 336 825 (DENTAL)
[email protected]
SUGESTII ȘI RECLAMAȚII:
[email protected]