Servicii

Calitatea materialelor si cunostintele medicilor sunt garantia unor lucrari de succes!

+40 727 336 825 (DENTAL)

Ortodontie

Iunie 27, 2015

Ortodontia este specialitatea stomatologiei care asigura asezarea in pozitie normala a dintilor pe arcadele dentare. Pentru aceasta ramura a stomatologiei exista medici specialisti care asigura, in urma planului de tratament individualizat, monitorizare atenta a aparatului dentar si a evolutiei dentitiei pe perioada conforma cu planul intial.

Este posibil ca pe parcursul tratamentului sa apara modificari, dar fiind un tratament ce necesita vizite constante (la 3 saptamani, maxim o luna) la medic, nu implica niciun risc. Aparatele dentare pot fi purtate pe o singura arcada sau pe ambele arcade. Acestea sunt de mai multe feluri: 

  • Aparat fix cu braketuri
  • Aparat metalic 
  • Aparat fix autoligaturant 
  • Aparat fix fizionomic ligaturant 
  • Aparat fix fizionomic autoligaturant 
  • Aparatul dentar Invisalign! 

Acesta din urma este cea mai noua si moderna tehnologie domeniu! 

Verifica daca poti purta aparatul Invisalign!


Avantajele acestui tip de aparat sunt numeroase:

Nu este fix. Se poate indeparta in orice moment, la masa, la cafenea sau la ocazii deosebite; Este adaptat fiecarui caz in parte. In clinica se ia amprenta, iar medicul decide planul de tratament. Se fac apoi o serie de gutiere corespunzatoare fiecarei etape; Este foarte eficient! Efectele indreptarii dintilor se vor vedea cu mult timp inainte de terminarea tratamentului.

Deplasarea dintilor pe arcada in timpul tratamentului ortodontic poate avea ca efect secundar retractia gingivala. Acelasi efect secundar apare si la pacientii cu trauma ocluzala (dinti incorect pozitionati) si pentru care tratamentul ortodontic nu reprezinta o optiune (contactele celor doua arcade este minim, suprasolicitand astfel dintii). In ambele cazuri, Regenerarea Gingivala Minim Invaziva este solutia ideala, tratamentul fiind unul de durata, fara a fi nevoie de interventii ulterioare.

PROGRAMARI Clinica


030231 București, zona Universitate, Piața Rosetti, Blvd. Hristo Botev nr. 7
Luni - Vineri 11:00 - 19:00
+40 727 336 825 (DENTAL)