Servicii

Calitatea materialelor si cunostintele medicilor sunt garantia unor lucrari de succes!

+40 727 336 825 (DENTAL)

Radiologie Dentara

Februarie 11, 2016 2:54 PM

Pentru ca tratamentul dumneavoastra stomatologic sa fie mai simplu si mai rapid, acum clinica Respiro dental va ofera si servicii de radiologie.

Am ales ca partener Sirona (divizia dentara de la Siemens), care este liderul mondial in aparatura dentara care a dezvoltat o intreaga gama de produse destinate radiologiei grupate sub marca Ortophos.

Radiatii scazute

Compania germana garanteaza cele mai clare imagini si cea mai mica doza de radiatii pentru pacientul care doreste astfel de investigatii, o radiografie panoramica realizandu-se in doar 14 secunde.

Experienta de peste 125 de ani in radiologia dentara, face ca aparatul ales de noi, Orthophos XG3, sa fie la ora actuala unul dintre cele mai apreciate din lume.

Investigatiile pe care le puteti realiza in clinica noastra sunt urmatoarele:

  • Radiografie dentara de detaliu, digitala, cu senzor de mare fidelitate. Suprafata mare a senzorului face posibila “citirea” a doi -trei dinti. Este indispensabila in tratamentele de canal si stabilirea diagnosticului dentar.
  • Radiografie panoramica (8 programe) – dintre care mentionam panoramica totala si partiala, panoramica copii, panoramica a articulatiilor temporo-mandibulare, panoramica a muscaturii (Bitewing image)

Aceste radiografii sunt instrumente importante de diagnosticare in endodontie, in regenerare gingivala, in implantologie, in ortodontie si in chirurgia BMF.

PROGRAMARI Clinica

Ca să eviți să aștepți la telefon, lasă-ne datele tale împreună cu intervalul orar în care ai putea veni la o consultație și te vom contacta noi pentru a confirma programarea.


030231 București, zona Universitate, Piața Rosetti, Blvd. Hristo Botev nr. 7
Luni - Vineri 09:00 - 20:00
+40 727 336 825 (DENTAL)
[email protected]
SUGESTII ȘI RECLAMAȚII:
[email protected]