Servicii

Calitatea materialelor si cunostintele medicilor sunt garantia unor lucrari de succes!

+40 727 336 825 (DENTAL)

Regenerare Gingivala

Martie 15, 2016 1:20 PM

Retractia gingivala reprezinta expunerea radacinilor dentare prin migrarea marginii gingiei catre varful radacinii. Boala parodontala, cel mai des incriminata, determina retractia generalizata a gingiilor, prin scaderea suportului osos care sustine gingia; anvergura retractiei se afla in legatura directa cu gravitatea afectiunii parodontale.Examinarea clinica periodica ajuta la descoperirea timpurie a acestei afectiuni. Cu cat retractia gingivala este observata mai din timp, cu atat interventiile si vindecarea se fac mai usor, iar riscul unor complicatii este redus la minim. De asemenea, identificarea si indepartarea factorilor determinanti in faza incipienta pot preveni retractii ulterioare, facilitand vindecarea.

In clinica noastra, procedura de regenerare gingivala se face cu ajutorul a doua tehnici de ultima ora: tehnica Pinhole Surgery si tehnica de bioregenerare (sau tehnica A-PRF), pe care o folosim si pentru alte servici oferite (implantologie, extractii etc.).

Prin Tehnica Pinhole Surgery se elimina grefa de tesut din cerul gurii, nu implica folosirea bisturiului si necesitatea unor suturi traumatizante. Vindecarea este mult mai usoara si fara complicatii.

În cazul procedurii de regenerare gingivala, tehnica de bioregenerare consta in imbogatirea tesutului gingival cu membrane obtinute din propriul sange al pacientului. Se recolteaza sange ca pentru analize, intre 20 si 80 de ml, apoi se prelucreaza pentru a obtine un concetrat de celule sanguine cu rol in vindecare.

Aceasta, impreuna cu membrana de cologen si Tehnica Pinhole Surgery, duc la rezultate predictibile si stabile in timp. Gingia devine mai ferma si mai bine reprezentata in zonele cu retractie.

Folosim aceste tehnici inovatoare inca din anul 2014, clinica noastra fiind prima din Europa Centrala si de Sud-Est unde pacientii au putut trata retractia gingivala minim invaziv si cu rezultate optime.

Afla totul despre Regenerarea Gingivala de aici:www.regenerare-gingivala.ro

PROGRAMARI Clinica

Ca să eviți să aștepți la telefon, lasă-ne datele tale împreună cu intervalul orar în care ai putea veni la o consultație și te vom contacta noi pentru a confirma programarea.


030231 București, zona Universitate, Piața Rosetti, Blvd. Hristo Botev nr. 7
Luni - Vineri 09:00 - 20:00
+40 727 336 825 (DENTAL)
[email protected]
SUGESTII ȘI RECLAMAȚII:
[email protected]