Despre noi

Pasiunea pentru medicină, curiozitatea și faptul că lucrăm bine împreună ne motivează în fiecare zi.

+40 727 336 825 (DENTAL)

CLINICA RESPIRO DENTAL

Nu am pornit cu o mare filosofie. Ne-am dorit pur și simplu să facem lucrurile cât mai bine

După 7 ani de practică într-una dintre cele mai mari clinici stomatologice din România, Dr. Dan Borteanu a hotărât în 2007 să preia clinica de pe Hristo Botev 7, pentru a o transforma în ceea ce este astăzi Respiro Dental Clinic. Viziunea lui a fost să construiască un loc în care pacientul să-și găsească medicul care îi va fi alături de-a lungul timpului și la care va putea apela întotdeauna cu încrederea că va primi un tratament complet, calitativ și cât mai confortabil. Astăzi, după 10 ani și peste 2000 de pacienți, Respiro este clinica recunoscută și recomandată, pe care și-a imaginat-o Dr. Borteanu. Dar nu ne putem mulțumi să rămânem aici.

Tehnologii noi în fiecare an

În medicină mai mult decât în orice alt domeniu, tehnologia joacă un rol crucial și, de aceea, căutăm să ținem pasul cu ritmul alert în care se dezvoltă lumea. Clinica noastră are un plan anual de achiziții, prin care ne completăm aparatura cu ultimele descoperiri în domeniu. Cea mai nouă aparatură din clinică este scanerul Condor, cu care putem executa amprente digitale ce scurtează timpul de execuție al lucrărilor protetice, ne permite o mai bună observare a danturii și, mai ales, ne ajută să eliminăm disconfortul resimțit în cazul mulajului clasic.


Tehnica minim invazivă de tratare a retracțiilor gingivale


În 2014, Dr. Borteanu a aflat despre o tehnică nouă pentru tratarea retracțiilor gingivale - o intervenție chirurgicală mult mai ușoară pentru pacient, cu timp de recuperare mult mai scurt față de metoda convențională. Singurul inconvenient: tehnica putea fi învățată doar de la cel care a inventat-o și patentat-o: John Chao, un medic aflat în California.

6 luni mai târziu, Dr. Borteanu s-a întors din Statele Unite cu o specializare în tehnica Pinhole Surgery. Respiro Dental Clinic a fost prima clinică din România și din Estul Europei unde a devenit disponibil acest tip de tratament și, deși astăzi este practicat și în alte clinici din țară, nu ne ferim să recunoaștem că, nu doar am deschis drumul spre acesta, dar și că am reușit să îi aducem îmbunătățiri: după 3 ani de practică și cercetare a tehnicii Pinhole Surgery, Dr. Borteanu a redus timpul de recuperare de la 6 la 3 săptămâni. Puteți afla mai multe informații despre ce presupune procedura, aici sau descărcând broșura noastră aici.

O clinică full service


Deși clinica noastră este specializată în chirurgie și implantologie, nevoia pacienților pentru tratamente integrate ne-a determinat să acoperim întreaga gamă de servicii, de la obturații de canal, la aparate dentare, la fațete, coroane și proteze, ajungând chiar să avem propriul nostru laborator de tehnică dentară în incinta clinicii. Poți apela la noi pentru orice problemă – prin faptul că totul se rezolvă in-house, ne bucurăm de controlul absolut al calității lucrărilor. Mai mult, în clinica noastră orice procedură beneficiază de o perioadă de garanție între 1 și 3 ani.


Cani de cafea
Pacienti totali
k
Zambete stranse
%
Pacienti fericiti

030231 București, zona Universitate, Piața Rosetti, Blvd. Hristo Botev nr. 7
Luni - Vineri 09:00 - 20:00
+40 727 336 825 (DENTAL)
[email protected]
SUGESTII ȘI RECLAMAȚII:
[email protected]