Despre noi

Pasiunea, determinarea, cunostintele si tehnologia se regasesc in clinica Respiro Dental.

+40 727 336 825 (DENTAL)

Clinica Respiro Dental

Seducem cu un zambet frumos, cucerim cu unul sanatos!

Clinica Respiro Dental ofera servicii medicale stomatologice la standarde de calitate conforme cu standardele europene ale domeniului. Misiunea asumata a clinicii este de a oferi in Romania cele mai avansate servicii medicale de ingrijire stomatologica disponibile la nivel european, in concordanta cu inovatiile domeniului.

Echipa de specialisti lucreaza la cel ma inalt nivel de siguranta si bune practici medicale, gratie stagiilor de pregatire si a aparaturii de top de care dispune. Relațiile bune cu pacienții, bazate pe comunicare și încredere, responsabilitatea cu care specialistii trateaza fiecare caz si inovatia, ca si componenta indispensabila a serviciilor medicale moderne, sunt valorile echipei Respiro Dental.

Astfel, Clinica Respiro Dental ajuta oamenii sa zambeasca frumos si sanatos!

Clinica este fondata in anul 2009 si isi desfasoara activitatea in Piata Rosetti, zona centrala a Bucurestiului.


Servicii

In Clinica Respiro Dental toate manoperele beneficiaza de o perioada de garantie intre 1 si 3 ani. Aceasta garantie a profesionalismului echipei ofera siguranta si incredere in relatia cu pacientul.
Inovatia in domeniul stomatologiei ajunge in Europa de Est, prin intermendiul Doctorului Daniel BORTEANU, Regenerarea Gingivala Minim Invaziva, Pinhole Surgical Tehnique.
Implanturile dentare au devenit tratamentele protetice cele mai de succes pe plan mondial, care imbunatatesc remarcabil calitatea vietii pacientilor.
Endodontia este specialitatea stomatologiei care se ocupa cu tratarea si vindecarea bolilor pulpei dentare si a ligamentelor de sustinere de la varful radacinii.
Ortodontia este specialitatea stomatologiei care asigura asezarea in pozitie normala a dintilor pe arcadele dentare.
Partenerul nostru pentru serviciile de radiologie, compania Sirona, liderul mondial in aparatura dentara, garanteaza cele mai clare imagini si cea mai mica doza de radiatii pentru pacient
Sunt executate o serie de manopere complexe, de catre un medic chirug experimentat. Grefe osoase sau gingivale extracții de molari incluși, rezecții apicale, chistectomii etc.
Pedodontia sau stomatologia pediatrica reprezinta o ramura a medicinei dentare ce se ocupa cu prevenirea și depistarea afectiunilor dentare la copii cat și cu tratamentul acestora.
Protetica Dentara este o ramura importanta in stomatologie si se ocupa cu reconstructia danturii prin lucrari protetice diverse.
Cani de cafea
Pacienti totali
k
Zambete stranse
%
Pacienti fericiti

Echipa Noastra

Formata din oameni tineri, extrem de amabili si zambitori, dar mai ales competenti. Pentru ca dorim sa va oferim cele mai bune servicii, am adunat numai oameni cu o inalta specializare, pasionati de meseria lor.
Dr. Dan Borteanu
Medic Stomatolog
Dr. Gabriela Berbece
Medic Stomatolog
Cristina Radu
Asistenta Stomatologie
Lorena Urcan
Asistenta Stomatologie


Nicoleta Griciuc
Specialist Marketing & PR
Andreea Cristina Raduca
Asistent Manager
Dana Maier
Asistent Manager

030231 București, zona Universitate, Piața Rosetti, Blvd. Hristo Botev nr. 7
Luni - Vineri 11:00 - 19:00
+40 727 336 825 (DENTAL)