Despre noi

Pasiunea pentru medicină, curiozitatea și faptul că lucrăm bine împreună ne motivează în fiecare zi.

+40 727 336 825 (DENTAL)

ECHIPA RESPIRO DENTAL

Ne place ceea ce facem și ni s-a spus că acest lucru se simte.

Ne unesc pasiunea sinceră pentru meseria pe care o practicăm, competitivitatea, răbdarea în relația cu oamenii și respectul pentru viața de familie. Am reușit să găsim împreună o formulă de lucru bazată pe colaborare și franchețe, care ne permite să ne păstrăm echilibrați ca echipă și ca indivizi.

Câteva principii de care ne ținem cu dinții

Este important pentru noi să înțelegem lucrurile din perspectiva pacientului, pentru că doar astfel putem identifica acele aspecte care ne ajută să evoluăm spre servicii și mai bune. Știm că diferența este în detalii: de la lucruri de bază, cum este păstrarea unei igiene riguroase, până la aspecte complexe, cum este îmbunătățirea constantă a tehnologiilor folosite. Încercăm să ne punem întotdeauna în pielea celui aflat pe scaun, recomandând ceea ce ne-am dori și pentru noi înșine.

Medicii

Cu experiență de peste 17 ani în diverse specializări, medicii clinicii noastre știu că fiecare lucrare devine cartea lor de vizită.

Daniel Borteanu, Parodontologie și Implantologie, fondatorul Respiro Dental Clinic

Practică medicina dentară din anul 2000 și are o experiență de peste 10 ani în chirurgia parodontală și în implantologie. Din anul 2012 este membru al Asociației Europene de Implantologie Dentară și al Congresului Internațional al Specialiștilor în Implantologie Orală ”ICOI”. Este printre primii medici din Europa și primul medic din România specializat în tratarea retracției gingivale prin metoda minim invazivă Pinhole Surgery, pe care a reușit să o îmbunătățească cu ajutorul tehnicii de bioregenerare A-PRF. În 2015 a efectuat cursul de perfecționare al acestei tehnici la centrul SYFAC din Nisa, cu dr. Choukroun, unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în folosirea tehnicii A-PRF. Printre cele mai recente cursuri de pregătire se numără Seminarul de Formare și Perfecționare în Parodontologie și Implantologie ”GEPI” din Franța și cursul ”New development în augmentation technique” al Institutului de Implantologie Torok, din Nurenberg.

Dr. Ghita Cristina
Stomatologie Generală și Implantologie
Dr. Cristian Ioniță
Endodonție
Dr. Gabriela Berbece
Stomatologie Generală
Dr. Florin Drugă
Stomatologie Generală

Asistenții medicali

Ei sunt și asistenții tăi, și asistenții noștri. Fără ei procedurile nu ar fi la fel de confortabile și de eficiente.

Adriana Lefter
Asistent Medical
Cătălin Anghelache
Asistent Medical
Gheoldea Gabriela
Asistent Medical
Cristina Duță
Asistent Medical

Echipa administrativă

Cheltuieli, achiziții, acte, programări, urgențe, toate au nevoie de agilitate, de viziune strategică și de abilități organizatorice uneori miraculoase.

Daniela Bățagă

Cani de cafea
Pacienti totali
k
Zambete stranse
%
Pacienti fericiti

030231 București, zona Universitate, Piața Rosetti, Blvd. Hristo Botev nr. 7
Luni - Vineri 09:00 - 20:00
+40 727 336 825 (DENTAL)
[email protected]
SUGESTII ȘI RECLAMAȚII:
[email protected]