Servicii

Calitatea materialelor si cunostintele medicilor sunt garantia unor lucrari de succes!

+40 727 336 825 (DENTAL)

Endodontie


Clinica Respiro Dental
detine un microscop de ultima generatie ce permite vizualizarea unor structuri dentare invizibile sau greu vizibile cu ochiul liber: fracturi, fisuri, canale aditionale. Instrumentarul si tehnicile folosite de catre medicul endodont sunt de ultima generatie.

Tratamentul endodontic este necesar atunci cand pulpa dentara se inflameaza sau se infecteaza, de obicei din cauza unei carii profunde, a unor obturatii coronare (plombe) intinse, fracturi sau fisuri in smalt sau ca urmare a unor traumatisme suferite de dinte. In cazul in care nu se intervine la timp durerile se pot agrava si se pot forma abcese.

Medicul endodont va incepe cu diagnosticarea afectiunilor endodontice, realizarea planului de tratament endodontic, tratamentul endodontic propriu zis, urmand ca o perioada sa monitorizeze cazul. Tratamentul endodontic se realizeaza doar atunci cand sunt sanse mari de reusita, pentru a fi siguri ca resturarea dentara va fi de lunga durata si sigilarea antibacteriana coronara eficienta.Powered by Leica


MICROSCOP ENDODONTIC LEICA 

Optica Leica 

Leica reprezinta unul dintre cele mai prestigioase branduri in optica. Pentru publicul general, numele ii vine de la cel mai inalt standard in fotografie; in medicina este respectat de catre chirurgi generalisti si chirurgi in microchirurgie. 

Componenta principala a microsistemelor microscoapelor Leica este calitatea optica de o claritate cristalina.
Acest lucru este valabil si pentru Leica M320. Sistemul sau optic permite medicului sa observe mai multe detalii decat era posibil pana acum. 
Pe masura ce iluminarea de tip LED devine o premiera mondiala de configurare, Leica M320 deschide noi orizonturi vizualizarii microscopice: imagini absolut clare si luminoase cu o profunzime a campului vizual uimitoare pentru chirurgia dentara si diferite proceduri.

PROGRAMARI Clinica


030231 București, zona Universitate, Piața Rosetti, Blvd. Hristo Botev nr. 7
Luni - Vineri 11:00 - 19:00
+40 727 336 825 (DENTAL)