Servicii

Calitatea materialelor si cunostintele medicilor sunt garantia unor lucrari de succes!

+40 727 336 825 (DENTAL)

ESTETICĂ DENTARĂ

 În clinica Respiro Dental considerăm estetica dentară ca fiind de mare importanță pentru starea de bine a pacientului. Pentru asta ne bazăm pe fațetele dentare (în special pentru dinții frontali), coroanele de ceramică presată sau coroanele de ceramică cu suport de zirconiu. Desigur, oferim și tratamente de albire dentară, atât în cabinet, cât și la domiciliu. 


 La fațetele dentare apelează persoanele care au o dizarmonie facială cauzată de o asimetrie dentară. Fațetele dentare sunt fabricate din ceramică. Pentru reușita acestui tratament se studiază forma feței pacientului, proporțiile ce trebuie îndeplinite pentru un zâmbet frumos, iar culoarea lor este aleasă în funcție de culoarea corespunzătoare măsurată pe Cheia Vita*. Fațetele dentare acoperă doar fața externă a dintelui și reprezintă cea mai puțin invazivă metodă de refacere. Sunt fixate cu un ciment de culoarea dintelui pentru a nu afecta estetica. 

 Coroanele sunt dispozitive care pot fi fixate atât pe dinții naturali, cât și pe cei artificiali, în diferite cazuri: pentru a proteja dinții care au trecut printr-un tratament endodontic, în caz de fracturare a dintelui sau pentru a înlocui un dinte prin aplicarea ei pe un implant sau pe o punte dentară. 

 Sisteme de albire utilizate: 
-Sistemul de albire al dinților cu lampă cu plasmă Beyond 
-Sistemul de albire al dinților la domiciliu (Opalencence 15%) 

 Sistemul de albire al dinților cu lampa cu plasmă Beyond este inofensivă și nu creează disconfort în timpul pe care îl petreci pentru albirea dinților. Îți răpește doar o oră din programul tău obișnuit și cu acest tratament poți ajunge la o diferență de până la 9 nuanțe pe cheia VITA*! 

 Rezultate foarte bune se pot obține și acasă cu puțină răbdare și timpul necesar. Foarte important pentru începerea acestei proceduri este un cleaning (detartraj + periaj + airflow) cu câteva zile înainte. Pentru acest tip de albire, pacientul are nevoie de gutiere speciale, specifice cazului clinic (se ia amprenta pentru model de studiu și se fac gutiere personalizate). Gelul de concentrare 15%H2O2 se aplică în gutierele ce vor fi purtate timp de 9-14 nopți. 


*Cheia VITA –  conține 12 culori și este instrumentul folosit de medic și de tehnicianul dentar pentru stabilirea culorii dinților pacienților, pentru viitoarele coroane ceramice sau fațete dentare. 

Dr. Dan Borteanu

PROGRAMARI Clinica

Ca să eviți să aștepți la telefon, lasă-ne datele tale împreună cu intervalul orar în care ai putea veni la o consultație și te vom contacta noi pentru a confirma programarea.


030231 București, zona Universitate, Piața Rosetti, Blvd. Hristo Botev nr. 7
Luni - Vineri 09:00 - 20:00
+40 727 336 825 (DENTAL)
[email protected]
SUGESTII ȘI RECLAMAȚII:
[email protected]