Responsabilitate Socială

Atunci când timpul ne permite, ne bucurăm să putem participa la acțiuni care ne schimbă perspectiva și care fac lumea un loc puțin mai bun.

+40 727 336 825 (DENTAL)

RESPONSABILITATE SOCIALĂ

Respiro Dental Clinic și United Way

Împreună cu United Way am reușit să oferim tratamente gratuite unui număr de peste 200 de copii defavorizați din București. Campania a început în școală, unde ne-am dat întâlnire cu copiii pentru a le povesti de ce e importantă igiena orală și cum îți poți forma obiceiuri care te ajută să îți menții dinții sănătoși. Mai multe detalii despre campanie aici.

 Ne-am propus să tratăm problemele dentare ale tuturor copiilor de la școala Ruth din București. Astfel, micuții beneficiază de orice tip de tratament gratuit, începând de la sigilări sau detartraj și mergând până la obturații de diferite grade. 

  

 Astfel, în timpul întâlnirilor cu cei mici le explicăm de ce este importantă igiena orală, cum pot întreține un zâmbet sănătos și le explicăm pe înțelesul lor, cu imagini și animații, fiecare intervenție la care sunt supuși. Prezentarea acestor direcții nu se limitează la sfaturile din cabinet – doctorii de la Respiro Dental au inițiat și o serie de lecții deschise pentru diseminarea informației în legătură cu modul în care putem întreține sănătatea cavității bucale. 

Job Shadow Day, 

Job Shadow Day este cel mai mare program de orientare profesională pentru elevi din România, aflat în 2013 la a 11-a ediție. Am fost invitați să le vorbim elevilor despre meseria de stomatolog și ce presupune ea. Sperăm că am reușit să îi inspirăm pe cei care au simțit o chemare spre medicină.

Sponsori ai vernisajului ”Crisis of Confidence” la Victoria Art


O expoziție centrată în jurul conceptului de încredere, a artiștilor Yuri Ancarani, Filippo Berta, Luca Bolognesi, Silvia Hell, Rudina Hoxhaj, Runo Lagomarsino, Domenico Antonio Mancini, Maria Lucrezia Schiavarelli, Marco Strappato, și Davide Valenti, curatoriată de Marta Barbieri, Lino Baldini și Marius Tănăsescu.

Colaboratori Salvați Delta

Sponsori în campania de informare despre igiena orală pentru copiii din Delta Dunării.

Concert caritabil

Sponsori ai concertului organizat pentru copiii cu autism, din cadrul Spitalului de Psihiatrie Titan “Dr. Constantin Gorgos” București.

Sponsori ai expoziției „In Between Frames” la MNAC


O reflecție artistică în cheie critică asupra instabilității regimului vizual al mediilor video și asupra problemei relativității modelelor - sau a cadrelor (frames) - conceptuale în cultura și societatea actuală. Expoziția a reunit șapte proiecte video și instalații interactive ale unor artiști activi în perimetrul artei media, din Canada, SUA și Europa: Adad Hannah, Anetta Mona Chişa & Lucia Tkacova, Bettina Hoffmann, Jason Arsenault, Jerome Delapierre, Perry Bard, Rozalinda Borcila.

Sponsori ai Gărâna Jazz Festival


Ne bucurăm că am putut susține unul dintre cele mai importante festivale de jazz din țară, cunoscut ca fiind singurul eveniment open-air de jazz din Europa și un adevărat Woodstock contemporan.


030231 București, zona Universitate, Piața Rosetti, Blvd. Hristo Botev nr. 7
Luni - Vineri 09:00 - 20:00
+40 727 336 825 (DENTAL)
[email protected]
SUGESTII ȘI RECLAMAȚII:
[email protected]