Sectiunea Media

Usor, usor ne facem cunoscuti!

+40 727 336 825 (DENTAL)

APARIȚII ÎN MEDIA

S-a scris și se va scrie în continuare despre inovațiile din clinica noastră.

Presa ne face cunoscută povestea, echipa și performanțele pe care le-am obținut în peste 10 ani de experiență.

Trateaza retractia gingiilor

Un stomatolog bucurestean este singurul din România si unul dintre foarte puținii din Europa care aplica, în premiera, o tehnica unicat ce rezolva retracția gingiilor și care înlocuiește cu rezultate spectaculoase o intervenție de temut: grefa de țesut gingival. -

Mai mult

Retragerea gingiilor - o problemă tratată acum şi în România!

Aproximativ 50% dintre persoane sunt predispuse la afecţiuni parodontale indiferent de cât de strict sunt respectate regulile de igienă orală.

Mai mult

Gingiile se retrag? Tehnica modernă te salvează

Dacă vreți să zâmbiți frumos, nu trebuie neapărat să treceți printr-un proces traumatizant și dureros deoarece medicina a evoluat și tehnicile moderne protejează gingiile.

Mai mult

Retragerea gingiilor, principala cauză a pierderii dinţilor

Deşi se instalează treptat şi poate trece neobservată, retracţia gingivală începe să devină o problemă atunci când apar primele semne care o indică: inflamaţia gingivală, sensibilitatea la rece şi la cald, expunerea rădăcinilor dinţilor şi aspectul alungit al acestora.

Mai mult

Tratament fără durere pentru retracţia gingivală

De curând a apărut şi în România cea mai nouă metodă de tratament a retracţiei gingivale - o manifestare specifică parodontozei - cu recuperare aproape imediată, fără durere sau cicatrici.

Mai mult

Cum să tratezi retragerea gingiilor ca să nu-ţi pierzi dinţii

Netratată la timp, aceasta afectează grav nu doar țesutul gingival, ci și osul, fiind una dintre principalele cauze a pierderii danturii.

Mai mult

Premieră în România – Regenerarea Gingivală Minim Invazivă

Respiro Dental pune România pe lista celor trei ţări din Europa continentală în care se practică cea mai nouă metodă de tratament a retracţiei gingivale ce înlocuieşte perfect grefa gingivală de ţesut conjunctiv.

Mai mult

Trateaza retragerea gingiilor cu o tehnica unica in Romania

Tehnica este aplicata de catre Dr. Daniel Borteanu, la ora actuala singurul medic din Romania si unul dintre cei 4 medici din Europa care a absolvit cursurile Dr. John Chao, Alhambra Dental din Los Angeles, California, inventatorul tehnicii Pinhole Surgical Technique (PST).

Mai mult

United Way deruleaza un program de sanatate orala dedicat copiilor defavorizati

Incepand din luna decembrie si pana acum, in jur de 40 dintre copii au primit tratamente personalizate oferite cu grija si profesionalism de echipa de doctori a clinicii Respiro Dental.

Mai mult

Program de sanatate orala dedicat copiilor defavorizati din Bucuresti

United Way Romania si Respiro Dental si-au propus sa adune “Zambete mari de la oameni mici” intr-un program de sanatate orala dedicat copiilor defavorizati din Bucuresti.

Mai mult

030231 București, zona Universitate, Piața Rosetti, Blvd. Hristo Botev nr. 7
Luni - Vineri 09:00 - 20:00
+40 727 336 825 (DENTAL)
[email protected]
SUGESTII ȘI RECLAMAȚII:
[email protected]