Servicii

Calitatea materialelor si cunostintele medicilor sunt garantia unor lucrari de succes!

+40 727 336 825 (DENTAL)

TEHNICĂ DENTARĂ

Comunicarea este esențială

De-a lungul celor 10 ani de tratamente de estetică și protetică, am observat cât de important este ca tehnicianul dentar să înțeleagă cu exactitate ce își dorește pacientul. Atunci când informația trece de la pacient la medic, de la medic la asistent și de la asistent la tehnicianul dentar, există riscul să se piardă detalii esențiale. Ne-am dorit să eliminăm acești pași și să creștem eficiența procesului.

Considerăm că e necesar ca tehnicianul să fie aproape de pacient și să colaboreze cu medicul de la înregistrarea amprentei, până la finalizarea lucrării. Comunicarea directă cu tehnicianul îl face pe acesta să fie mai receptiv și să înțeleagă mai bine dorințele pacientului.

Lucrări de care suntem mândri

Cu ajutorul unui cuptor de ceramică ultraperformant, tehnicianul nostru pregătește coroanele, fațetele și protezele dentare în incinta clinicii, scăzând considerabil timpul de execuție a lucrărilor pe bază de ceramică. Materialul nostru preferat este Ceramica Ivoclar Emax, capabilă să reproducă transulcența, transparența și rezistența dintelui natural.

PROGRAMARI Clinica

Ca să eviți să aștepți la telefon, lasă-ne datele tale împreună cu intervalul orar în care ai putea veni la o consultație și te vom contacta noi pentru a confirma programarea.


030231 București, zona Universitate, Piața Rosetti, Blvd. Hristo Botev nr. 7
Luni - Vineri 09:00 - 20:00
+40 727 336 825 (DENTAL)
[email protected]
SUGESTII ȘI RECLAMAȚII:
[email protected]